Lista ţărilor de unde România vrea să aducă turişti străini. Cât costă drumul frunzei turistice prin lume

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) a stabilit, pentru anul acesta, o listă de 24 de târguri internaţionale de turism la care România va participa cu stand propriu - cu patru mai puţine faţă de anul precedent.

48 afișări
Imaginea articolului Lista ţărilor de unde România vrea să aducă turişti străini. Cât costă drumul frunzei turistice prin lume

Lista ţărilor de unde România vrea să aducă turişti străini. Cât costă drumul frunzei turistice prin lume (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

MDRT s-a conformat strategiei stabilită de firmele care au creat noul brand turistic al României, simbolizat de o frunză stilizată. Strategia spune că România trebuie să-şi promoveze brandul, prioritar, în opt dintre ţările din care au venit cei mai mulţi turişti, în 2009: Germania, Franţa, Italia, SUA, Austria, Marea Britanie/Irlanda, Rusia şi Ungaria.

Târgurile de turism la care ministerul condus de Elena Udrea va participa, sunt organizate în aceste ţări, plus Spania, Polonia şi Israel.

Citeşte mai multe despre ţările de unde România vrea să aducă turişti străini pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici