Noile modele Mercedes Clasa V, disponibile în România la preţuri care pornesc de la 29.850 euro

Modelele din noua Clasă V de la Mercedes-Benz pot fi comandate în România la preţuri începând de la 29.854 euro, fără TVA, a anunţat, joi, producătorul german de autovehicule de lux.

174 afișări
Imaginea articolului Noile modele Mercedes Clasa V, disponibile în România la preţuri care pornesc de la 29.850 euro

Noile modele Mercedes Clasa V, disponibile în România la preţuri care pornesc de la 29.850 euro

Modelele disponibile sunt Clasa V 200 CDI, cu un preţ începând de la 29.854 euro, Clasa V 220 CDI, (de la 30.546 euro) şi Clasa V 250 CDI (de la 33.840 euro). Preţurile nu includ TVA.

"La lansarea pe piaţă programată la finalul lunii iunie a acestui an, noua Clasă V va fi disponibilă ca model cu ampatament lung (lungime de 3.200 mm) şi lungimea caroseriei de 5.140 mm. Modelul compact şi cel extra-lung vor fi disponibile în curând", se arată într-un comunicat al companiei.

Acest autovehicul multifuncţional premium oferă două linii de echipare, un pachet cu accesorii sport şi unul special pentru interior, două versiuni disponibile pentru ampatament, trei lungimi pentru caroserie, trei motorizări şi o serie de opţionale pentru personalizarea maşinii.

"Prin noua Clasă V, ne extindem gama de autovehicule premium pentru pasageri cu o limuzină ce poate transporta până la opt persoane", a declarat, în comunicat, Dieter Zetsche, preşedintele comisiei de conducere Daimler AG şi directorul diviziei de autovehicule Mercedes-Benz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici