Paradisul considerat cea mai IEFTINĂ destinaţie turistică din Europa

Oraşul Paphos din sud-vestul insulei Cipru, este considerat cea mai ieftină destinaţie turistică din Europa. Aceasta este concluzia la care au ajuns experţii companiei britanice Post Office.

908 afișări
Imaginea articolului Paradisul considerat cea mai IEFTINĂ destinaţie turistică din Europa

Paradisul considerat cea mai IEFTINĂ destinaţie turistică din Europa (Imagine: Shutterstock/ Arhiva Mediafax Foto)

Ei au calculat cheltuielile pentru două persoane, necesare în cazul călătoriei în diferite localităţi, incluzând hotelul (două zile), preţul unei călătorii de la aeroport până în centrul oraşului, alimentarea şi distracţiile.

În final, pentru Paphos, turiştii au nevoie de 160 euro. Locul II în top este ocupat de Vilnius (162 euro), urmat fiind de Riga (173 euro), potrivit BM.

În lista celor 10 cele mai ieftine destinaţii au mai fost incluse Varşovia, Budapesta, Cracovia, Lisabona, Praga, Atena şi Palma de Mallorca (Spania).

Specialiştii au mai anunţat că, cel mai scump oraş pentru odihnă din Europa, este capitala islandeză Reykjavik. Pentru două zile de călătorie, vom scoate din buzunar 637 euro.

În ianuarie, angajaţii Post Office au numit regiunea portugheză

Algarve, cea mai preferată de turişti din lume în acest an. În ratingul celor 12 oraşe, a intrat şi Paphos (poziţia a VI-a).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici