Pe 24 ianuarie va circula, pe ruta Bucureşti-Iaşi, Trenul Unirii. Cine vor fi pasagerii speciali din acest an

CFR Călători va numi simbolic, pentru ziua de 24 ianuarie, garnitura IR 10661, care circulă pe ruta Bucureşti-Iaşi, Trenul Unirii, pentru a marca 158 de ani de la Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, potrivit unui comunicat la companiei.

2456 afișări
Imaginea articolului Pe 24 ianuarie va circula, pe ruta Bucureşti-Iaşi, Trenul Unirii. Cine vor fi pasagerii speciali din acest an

Pe 24 ianuarie va circula, pe ruta Bucureşti-Iaşi, Trenul Unirii. Cine vor fi pasagerii speciali din acest an

„Trenul Unirii va duce simbolul unirii românilor de la Bucureşti la Iaşi în 24 ianuarie, de Ziua Unirii”, transmite CFR Călători.

Trenul va fi remorcat de o locomotivă tricoloră şi va pleca la ora 05.50 din Bucureşti Gara de Nord către Iaşi, având următoarele opriri: Ploieşti Sud (06.28), Buzău (07.32), Focşani (08.39), Tecuci (09.19), Bârlad (10.15), Vaslui (10.54), Bârnova (11.34) şi Iaşi (11.55).

Locomotiva tricoloră va tracta Trenul Unirii spre Iaşi şi se va întoarce în aceeaşi zi, cu plecare la 16.50 şi sosire în Bucureşti la ora 23.00.

Trenul Unirii va avea ca pasageri speciali un grup de biciclişti.

„Bicicliştii munteni vor merge la Iaşi, unde împreună cu bicicliştii moldoveni vor dansa Hora Unirii pe biciclete. Evenimentul bicicliştilor este organizat de asociaţiile Adevăraţii VeloPrieteni România şi Probikeaddiction Iaşi”, a declarat Mihai Deneş, vicepreşedintele Asociaţiei Adevăraţii Veloprieteni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici