Peste 20.000 de turişti români îşi vor face vacanţa în Malta

Peste 20.000 de turişti români vor ajunge în Malta în vacanţă, în acest an, după ce 16.000 de români au vizitat această destinaţie anul trecut, potrivit datelor agenţiei Malta Travel.

1848 afișări
Imaginea articolului Peste 20.000 de turişti români îşi vor face vacanţa în Malta

Peste 20.000 de turişti români îşi vor face vacanţa în Malta

”Malta este un loc exotic, cu palmieri la tot pasul, dar este totodată şi un loc încărcat de istorie. În plus, Malta este o ţară foarte sigură. Totodată, are şi o economie foarte puternică, cu o creştere semnificativă a PIB. Are circa 400.000 de locuitori, însă atrage anual 1,8 milioane de turişti din întreaga lume. Iar Malta Travel are preţuri foarte bune, pentru toate buzunarele”, a afirmat Mark Neville Farrugia, proprietarul Malta Travel.

Pentru un pachet de vacanţă, cu şapte nopţi cazare, preţurile pornesc de la 250 de euro pentru un hotel de patru stele, cu demipensiune şi transport cu avionul incluse. Varianta all-inclusive porneşte de la 600 de euro. De asemenea, ofertele pentru seniori, persoane cu vârsta de peste 50 de ani, pornesc de la 300 de euro. Zborurile sunt operate cu compania aeriană a Maltei, Air Malta, o data pe săptămână, în fiecare joi.

"Piaţa turismului este în creştere. Şi pentru a face faţă numărului tot mai mare de turişti, se construiesc mai multe hoteluri, iar companiile aeriene au majorat numărul charterelor. În fiecare an, tot mai mulţi români vin în vacanţă în Malta. Dar există şi turişti maltezi care merg în România, fie în vacanţă, fie la vânătoare. Sper să ajung şi eu cât de curând să vizitez România”, a declarat, la rândul său, Carlo Micallef, director în cadrul Autorităţii de Turism din Malta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici