SCANDALUL EMISIILOR poluante: Autorităţile din Franţa nu au găsit nicio dovadă de fraudă la Opel

Autorităţile din Franţa care se ocupă de prevenirea fraudelor au anunţat, luni, că au finalizat investigaţia asupra emisiilor diesel ale maşinilor Opel şi nu vor acţiona împotriva brandului deţinut de General Motors, potrivit site-ului agenţiei Reuters.

1010 afișări
Imaginea articolului SCANDALUL EMISIILOR poluante: Autorităţile din Franţa nu au găsit nicio dovadă de fraudă la Opel

SCANDALUL EMISIILOR poluante: Autorităţile din Franţanu găsit nicio dovadă de fraudă la Opel

Direcţia generală de concurenţă, consum şi prevenire a fraudelor (DGCCRF) a transmis că nu a găsit nicio dovadă de fraudă. Investigaţia DGCCRF face parte din verificarea mai amplă generată de scandalul Dieselgate al Volkswagen.

Autoritatea franceză a transmis, anterior, documente procurorilor detaliind emisii înşelătoare suspectate la Fiat Chrysler, Renault şi PSA Group.

PSA, producătorul maşinilor Peugeot şi Citroen, a fost de acord, la începutul lunii, să cumpere Opel de la General Motors într-o tranzacţie care evaluează compania la 2,2 miliarde de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici