Tarom a introdus trei curse directe pe ruta Bucureşti-Madrid, numărul acestora a crescut la şapte

Tarom a introdus, la 20 noiembrie, trei curse directe, pe ruta Bucureşti-Madrid, astfel că numărul zborurilor săptămânale dus-întors pe această destinaţie a crescut la şapte, a anunţat, luni, operatorul aerian de stat.

107 afișări
Imaginea articolului Tarom a introdus trei curse directe pe ruta Bucureşti-Madrid, numărul acestora a crescut la şapte

Tarom a introdus trei curse directe pe ruta Bucureşti-Madrid, numărul acestora a crescut la şapte (Imagine: Tarom Petrica/Mediafax Foto)

Noile curse directe Tarom au program după-amiaza, respectiv în zilele de luni, miercuri şi vineri cu plecare la ora 15:05 din Bucureşti şi aterizare la 18:05 în Madrid şi în zilele de marţi, joi şi duminică, cu plecare la ora 19:00 şi aterizare la ora 23:35.

"Prin modificarea programului cursei de după amiază am intenţionat să răspundem cerinţelor pasagerilor care ne-au solicitat mai multe zboruri directe între capitala României şi cea a Spaniei. Practic, din 13 zboruri săptămânale, 10 sunt acum directe faţă de numai 7 pană acum. Restul curselor de după-amiază vor opera, în continuare, cu escală la Cluj", a declarat, într-un comunicat, directorul de marketing şi vânzări al Tarom, Gabriela Bordea.

Noile zboruri directe completează oferta pentru călătorii Bucureşti-Madrid, fiind oferite suplimentar faţă de cursa cu program în cursul dimineţii care operează zilnic, cu plecări din Bucureşti la 8:55 şi 13:00 şi aterizare în Madrid la ora 11:55 şi, respectiv, 17:35.

De asemenea, pasagerii pot beneficia pentru aceasta rută de o ofertă specială de 176 euro, cu toate taxele incluse, pentru o călătorie dus-întors, la cumpărarea biletelor de pe website-ul companiei, în limita locurilor disponibile.

Tarom, deţinută de Ministerul Transporturilor, a avut în primul semestru peste 900.000 de pasageri, mai mulţi cu 31% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, evoluţie susţinută, printre altele, de introducerea de noi destinaţii în portofoliul companiei de transport aerian şi de ofertele promoţionale derulate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici