(P) TESY a deschis o noua linie de fabricatie pentru boilere electrice - GALERIE FOTO

Pe 12 Mai 2016, TESY a sarbatorit marea deschidere a noii linii de fabricatie pentru boilere electrice, eveniment la care au participat oficialitati din guvern, parteneri, clienti, furnizori si angajati.

5256 afișări
Imaginea articolului (P) TESY a deschis o noua linie de fabricatie pentru boilere electrice - GALERIE FOTO

TESY a deschis o noua linie de fabricatie pentru boilere electrice - FOTO

Investitia in noua linie a fost de 7,5 milioane de Euro si reprezinta inca un pas in strategia de dezvoltare a companiei. Noua linie ofera o extindere considerabila cu 5000 mp a spatiului de productie, incluzand laboratoarele de test, precum si spatiu pentru birouri. Investitia a dus la crearea a 80 de noi locuri de munca, iar in planul de dezvoltare sunt incluse inca 50 de posturi noi, pentru urmatorii patru ani.

Noua fabrica este dotata cu cele mai moderne echipamente pentru productia de boilere electrice din Europa. Este proiectata pentru o capacitate de doua boilere de 100 litri pe minut. Cu un program de doua schimburi si cinci zile lucratoare, TESY va produce anual 1,1 milioane de boilere electrice. Printre acestea vor fi si boilerele cele mai vandute – boilerele electice BiLight dar si cele din noua gama Modeco.

La ceremonia de deschidere a noii fabrici a fost prezent Presedintele Bulgariei, Dl. Rosen Plevneliev, precum si reprezentanti din consiliul local. Evenimentul oficial de deschidere a adunat mai mult de 250 de persoane din mai mult de 18 tari, din reteaua de clienti ai companiei TESY in Europa.

Ceremonia oficiala de taiere a panglicii a fost tinuta de Domnul Rosen Plevneliev, Presedintele Republicii Bulgaria, Domnul Luybomir Hristov, Primar al orasului Shumen, Domnul Zhechko Kyurkchiev, Director General al TESY si Domnul Krasen Kyurkchiev, Membru in consiliul de administratie al TESY.

“Fabrica pe care o deschidem astazi este cel mai nou spatiu unde inovatia si angajamentul pentru calitate pot inflori. Cu procesele si capacitatile stabilite suntem in fata unor bine-cunoscuti lideri internationali din industria noastra.

Vom continua sa avem planuri ambitioase pentru dezvoltarea productiei. Privind in jurul meu, imi face o deosebita placere sa vad noile facilitati hi-tech. Dar credeti-ma, emotiile si multumirile mele reale vin de la echipa TESY de astazi. Avand in vedere energia si angajamentul fiecarui om din aceasta echipa si noile orizonturi pe care le stabilim impreuna, vom avea ocazii mai multe si mai mari de a sarbatori impreuna.” a spus Domnul Zhechko Kyurkchiev, Director General al TESY.

Cu aceste facilitati de productie si cu o echipa cu inalta calificare, TESY va fabrica produse foarte bune – o noua generatie de boilere electrice ce vor oferi un raport optim intre productia de apa calda si energia utilizata.

Despre TESY: TESY LTD este infiintata in anul 1990 si este parte a holdingului Ficosota. Compania are patru fabrici – trei in Shumen si una in Smyadovo. TESY este cel mai mare productaor bulgar si unul dintre cei mai mari din Europa de boilere electrice, boilere indirecte cu acumulare si aparate casnice de incalzire. Prin abordarea novatoare a pietei si dezvoltarea produselor, o echipa in crestere de profesionisti foarte motivati, TESY ofera produsele sale in mai mult de 50 de tari de pe 4 continente. Compania continua dezvoltarea prin cresterea capacitatii de productie si lansarea de noi linii de productie. Scopul TESY pentru urmatorii 3 ani este acela de a-si consolida pozitia intre primii trei producatori din Europa pentru boilerele electrice.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici