TOPUL celor mai apreciaţi directori de companii din Statele Unite. Pe ce loc se clasează Mark Zuckerberg

Directorul general al reţelei de socializare LinkedIn, Jeff Weiner, este şeful de companie cu cea mai ridicată rată de apreciere în rândul angajaţilor, de 100%, în timp ce Mark Zuckerberg, care conduce Facebook, ocupă poziţia a zecea, arată un studiu citat de CNN.

267 afișări
Imaginea articolului TOPUL celor mai apreciaţi directori de companii din Statele Unite. Pe ce loc se clasează Mark Zuckerberg

Jeff Weiner (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Şeful LinkedIn este urmat de directorii companiilor Ford Motor, Alan Mulally, şi Edelman, Richard Edelman, ambii cu rate de aprobare de câte 97%, potrivit unui studiu realizat de Glassdoor, un site despre locuri de muncă şi cariere, scrie CNN.

În fiecare an Glassdoor cere angajaţilor din SUA să-şi exprime, anonim, opinia referitor la felul în care şeful conduce compania. Pentru ca un director să fie inclus în top, Glassdoor trebuie să primească minim 100 de opinii despre acesta.

Top cinci este completat de directorul Northwestern Mutual, John E. Schlifske, şi de cel al Qualcomm, Paul E. Jacobs.

Pe poziţia a şasea se situează Craig Jelinek - şeful Costco, urmat de Brad Smith - directorul Intuit, Lloyd C. Blankfein - Goldman Sachs şi Howard D. Schultz - Starbucks.

Ultima poziţie din top zece este ocupată de Mark Zuckerberg - şeful Facebook, care este apreciat de 93% din angajaţii celei mai mari reţele de socializare din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici