Transelectrica anunţă noua conducere a directoratului. Cătălin Niţu rămâne în funcţia de preşedinte

  • Numirea lui Cătălin Niţu pentru funcţia de preşedinte al directoratului a fost decisă marţi
462 afișări
Imaginea articolului Transelectrica anunţă noua conducere a directoratului. Cătălin Niţu rămâne în funcţia de preşedinte
Consiliul de Supraveghere al Transelectrica (simbol bursier TEL), monopol natural pe piaţa românească de energie electrică, companie de stat ale cărei acţiuni sunt în structura BET, a decis, marţi, numirea lui Cătălin Niţu pentru funcţia de preşedinte al directoratului pentru un mandat de 4 ani, începând cu 17 noiembrie 2020.
 
Astfel, pe lângă noul director al preşedinte au fost numiţi membri al Directoratului Transelectrica şi Andreea Mihaela Miu, Corneliu Bogdan Marcu şi Marius Viorel Stanciu.
 
Mandatul Ovidiu Anghel, în calitate de membru provizoriu al Directoratului, rămâne valabil până la data de 20 decembrie 2020.
 
Transelectrica este controlată în proporţie de 58,7% de statul român prin Secretariatul General al Guvernului şi are 1,8 miliarde de lei capitalizare.
 
De la începutul anului, acţiunile TEL înregistrează o creştere de 24%, pe fondul unui rulaj de 206 milioane de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici