COMENTARIU Lelia Munteanu: O nouă campanie de vaccinare: cu bani europeni

Preşedintele & partenerii s-au aşezat pe platoul infectărilor zilnice (doar de ei văzut) ca să anunţe campania de vaccinare cu bani europeni, numită Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

838 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: O nouă campanie de vaccinare: cu bani europeni

Redresare - înţeleg, rezilienţă caut în dictionar: „mărime caracteristică pentru comportarea materialelor la solicitările prin şoc, egală cu raportul dintre lucrul mecanic efectuat pentru ruperea la încovoiere, prin şoc, a unei epruvete şi valoarea iniţială a ariei secţiunii transversale în care s-a produs ruperea respectivă". Fireşte.

Partenerii l-au omagiat pe Preşedinte. Preşedintele şi-a mângâiat partenerii pe creştet.

Din cornul abundenţei propagandistice au curs aserţiuni bine cunoscute: PSD - un partid coşmaresc. PNL - visul de aur al României.

(Singura spaimă e ca vaccinurile financiare să nu cadă în mâna Peszede, ca să şi le bage în propriile vene).

Euforie sobră, clinchet de ţambal peste bipăitul monitoarelor din saloanele reanimării.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici