COMENTARIU Lelia MUNTEANU: Purisanul cănit şi bombardierul liric

„Zесе-nоuă, zесе-nоuă/Іаr ruр Rоmânіа-n dоuă”.

3111 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia MUNTEANU: Purisanul cănit şi bombardierul liric

COMENTARIU Lelia MUNTEANU: Purisanul cănit şi bombardierul liric

Cine e Orban? Premierul României, dacă nu mă înşel.

Dani Mocanu, prim ministrul la manele, n-are nevoie de nici o prezentare.

Cei doi au o pasiune comună - caterinca, şi altele care îi separă. De pildă, primul - purisanul cănit - e fiert pe romanţe, al doilea - bombardierul liric - e fiert pe manele.

Al doilea se ia în gură cu poliţiştii şi procurorii: „Аm învіnѕ ѕtаtul rоmân/ Lа fеl vă-nvіng şі ре vоі/ С-аţі rіdісаt соlţіі lа mіnе/ Сând еu ν-аm ѕсоѕ dіn nоrоі”. Sparge audienţa! 

Primul se ia în gură cu Curtea Constituţională: „Asta e cererea mea, recomandarea mea, rugamintea mea personală către toţi cetăţenii: să nu ţină cont de deciziile Curţii Constituţionale”. Pe ăsta sper să-l asculte decât Mister Beam de la Dezvoltare.

Şi purisanul cănit, şi bombardierul liric lucrează pe sistem. Deosebirea e că primul palmează câteva principii, care le împarte mufaţilor lui la o bere cu whisky.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici