COMENTARIU Lelia Munteanu: Vaccinaţi şi peszedişti?

1693 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Vaccinaţi şi peszedişti?

Dacă tot a rămas în Capitală, Klaus Magnus şi-a început programul de luni. I-a convocat la Cotroceni pe miniştrii Apărării, Internelor şi Sănătăţii, la „o şedinţă cu tema Campania de vaccinare anti-COVID-19, problemă de securitate naţională”.

La final - o declaraţie de presă, înotând în obişnuitele poncife.

În loc să raporteze a treia oară acelaşi succes al autorităţilor (preluarea şi distribuirea dozelor), ar fi fost cu adevărat util să-şi fi luat de-a dreapta pe unul dintre experţii des invocaţi, care să explice atât scepticilor (unul din trei), cât şi optimiştilor, ce şi cum cu vaccinurile. Nu suntem în situaţia de a trebui să credem Marele Bărbat pe cuvânt - „sunt sigure şi eficiente”.

O întrebare pentru conferinţă de presă electorală de miercurea asta: Domnule Preşedinte, vaccinaţi şi peszedişti?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici