ACCIDENT AVIATIC ÎN PAKISTAN: Un avion cu 130 de persoane la bord s-a prăbuşit în apropiere de Islamabad - VIDEO, FOTO

Un avion de linie al unei companii private pakistaneze s-a prăbuşit vineri după-amiază în apropierea capitalei Pakistanului, Islamabad, autorităţile aeronautice pakistaneze anunţând că la bord de aflau 130 de persoane.

1651 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT AVIATIC ÎN PAKISTAN: Un avion cu 130 de persoane la bord s-a prăbuşit în apropiere de Islamabad - VIDEO, FOTO

ACCIDENT AVIATIC ÎN PAKISTAN: Un avion cu 130 de persoane la bord s-a prăbuşit în apropiere de Islamabad (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Avionul companiei Bhoja, care venea de la Karachi, s-a prăbuşit în timp ce executa manevre de aterizare în condiţii meteorologice dificile la Rawalpindi, în apropiere de Islamabad, unde se află principalul aeroport care deserveşte capitala pakistaneză.

"Avionul venea de la Karachi şi s-a prăbuşit în apropierea aeroportului din Islamabad înainte de a ateriza. Era un avion de linie privat", a declarat un reprezentant al poliţiei locale, Fazle Akbar.

Autorităţile pakistaneze au anunţat că nu există şanse să fie supravieţuitori în urma accidentului.

Conform Autorităţii aeronautice pakistaneze, la bordul avionului de tip Boeing 737 al companiei Bhoja se aflau 130 de persoane, 121 de pasageri şi 9 membri ai echipajului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici