Accident de feribot la New York: Cel puţin 57 de persoane au fost rănite - VIDEO

Cel puţin 57 de persoane au fost rănite după ce un feribot s-a lovit de un ponton, miercuri dimineaţă, în zona Manhattan (New York), anunţă autorităţile americane, citate de MSNBC.

628 afișări
Imaginea articolului Accident de feribot la New York: Cel puţin 57 de persoane au fost rănite - VIDEO

Accident de feribot la New York: Cel puţin 57 de persoane au fost rănite

Zeci de persoane au fost scoase pe targă de pe feribot, câteva fiind în stare gravă, potrivit MSNBC.

Feribotul, care aparţine companiei Seastreak, s-a lovit de un ponton, anunţă pompierii din New York.

Nu se ştie cu exactitate de ce feribotul nu a putut încetini în timpul util pentru a evita lovirea de pontonul situat în Manhattan.

Feribotul circula pe traseul Atlantic Highlands (New Jersey) - Conners Highlands (Manhattan).

James R. Barker, directorul companiei de transport maritim, a declarat că la bordul navei se aflau aproximativ 300 de persoane, multe fiind aruncate de pe scaune în momentul impactului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici