ALERTĂ într-un oraş din Germania: Leii, tigrii şi un jaguar SCĂPAŢI de la o grădină zoologică, capturaţi cu ajutorul unei drone

Doi lei, doi tigri şi un jaguar, care au evadat vineri dintr-o grădină zoologică din Germania, au fost capturaţi cu ajutorul unei drone care a furnizat imagini chiar din interiorul grădinii zoologice.

2004 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ într-un oraş din Germania: Leii, tigrii şi un jaguar SCĂPAŢI de la o grădină zoologică, capturaţi cu ajutorul unei drone

ALERTĂ într-un oraş din Germania: Doi tigri şi un jaguar au scăpat de la o grădină zoologică

Potrivit autorităţilor citate de SDW3, animalele au fost prinse şi sunt din nou în cuştile grădinii zoologice. Poliţia şi pompierii au coordonat căutările implicând un mare număr de oameni, inclusiv veterinari vânători.

Poliţia a cerut celor 580 de locuitori din oraşul german Lünebach, din landul Renania-Palatinat (Rheinland-Pfalz), să nu iasă din case după ce mai multe animale sălbatice au scăpat de la grădina zoologică din localitate.

Potrivit presei locale, o furtună care a măturat vestul Germaniei în ultimele zile a dus la inundaţii. Apele unui râu revărsat au distrus gardurile care ţineau închise animalele din Grădina zoologică din Lünebach.

Poliţia a ucis un urs în momentul în care încerca să fugă din grădina zoologică, oficialităţile declarând că se aşteaptă să găsească celelalte animale în zona din apropierea graniţei cu Luxembourg.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici