Persoanele aflate la bordul avionului suspect din Amsterdam au fost evacuate

Autorităţile olandeze au declanşat starea de alertă pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam din cauza unui obiect suspect prezent la bordul unui avion, afirmă surse citate de presa olandeză şi internaţională.

1934 afișări
Imaginea articolului Persoanele aflate la bordul avionului suspect din Amsterdam au fost evacuate

Alertă pe Aeroportul din Amsterdam din cauza unui obiect suspect la bordul unui avion

Pasagerii şi membrii echipajului au fost evacuaţi în siguranţă. Avionul este percheziţionat", a comunicat Poliţia militară din Olanda.

Potrivit site-ului de ştiri Telegraaf.nl, avionul la bordul căruia sunt efectuate percheziţiile urma să efectueze o cursă spre oraşul spaniol Madrid.

Ştirea iniţială

"Există o situaţie suspectă, este tot ceea ce pot spune", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei militare olandeze citat de cotidianul britanic Telegraph.

Oficialul a refuzat să ofere detalii despre situaţia de securitate.

Un terminal aeroportuar a fost închis din cauza incidentului de securitate.

Taguri:
olanda,
aeroport,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici