Anders Behring Breivik a fost ajutat de două celule teroriste şi consumase droguri înainte de crime. Atacatorul a fost surprins că planul i-a reuşit - VIDEO

Autorul atacului din Norvegia, Anders Behring Breivik, afirmă că a fost ajutat de două celule teroriste să comită atacurile, dezvăluind că utilizase droguri înainte de masacru, afirmă avocatul său.

7139 afișări
Imaginea articolului Anders Behring Breivik a fost ajutat de două celule teroriste şi consumase droguri înainte de crime. Atacatorul a fost surprins că planul i-a reuşit - VIDEO

Anders Behring Breivik (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit avocatului, citat de CNN, Anders Behring Breivik ar fi fost ajutat de două celule teroriste să comită atacurile din Norvegia, explicând că ar fi putut exista legături cu celule din alte ţări.

În plus, susţine Geir Lippestad, Breivik ar fi consumat droguri înainte de atacuri pentru a putea fi într-o formă bună.

Breivik afirmă că s-a săturat de situaţia în care se află, a explicat Lippestad, subliniind că clientul său este într-un fel de "război".

Avocatul a subliniat că este "foarte dificil" să descrie comportamentul lui Breivik, subliniind că nu este ca oricine altcineva.

Avocatul, citat de Sky News, crede că Anders Breivik este "nebun" şi "o persoană foarte rece", care urăşte democraţia.

Conform avocatului, Anders Breivik a fost "puţin surprins" că planul său a reuşit.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici