Angela Merkel se va întâlni cu David Cameron pe 7 ianuarie

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, se va deplasa pe 7 ianuarie la Londra, unde se va întâlni cu premierul britanic, David Cameron, anunţă un purtător de cuvânt al Guvernului de la Berlin, citat de AFP.

190 afișări
Imaginea articolului Angela Merkel se va întâlni cu David Cameron pe 7 ianuarie

David Cameron si Angela Merkel (Imagine: Mediafax Foto)

"Vizita are loc în cadrul programului preşedinţiei germane a G7 şi va fi consacrată pregătirii summitului organizaţiei programat pe 7-8 iunie în landul Bavaria", precizează reprezentantul Guvernului german.

Angela Merkel, care se opune ferm planului premierului David Cameron de limitare a imigraţiei provenind din UE, consideră că principiul libertăţii de circulaţie la nivel comunitar "nu este negociabil".

"La întrevederea cu premierul Marii Britanii vor fi abordate chestiuni bilaterale, internaţionale şi de politică europeană", adaugă oficialul german.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici