Armata Iranului a efectuat noi teste cu rachete

Forţele navale iraniene au testat cu succes rachete în cursul unor exerciţii de amploare efectuate luni în Golful Persic, anunţă agenţiile de ştiri Fars şi Tasnim, citate de site-ul cotidianului Le Figaro.

568 afișări
Imaginea articolului Armata Iranului a efectuat noi teste cu rachete

Armata Iranului a efectuat noi teste cu rachete (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

"Cea mai nouă generaţie a rachetei de croazieră Nasir a fost testată în cursul exerciţiilor «Velayat 95», în apele teritoriale din sudul Iranului", a declarat ministrul iranian al Apărării, Hossein Dehghan.

Un alt tip de rachetă, Dehlaviyeh, cu ghidare prin laser, a fost testată cu succes.

Nu este clar ce raze de acţiune au cele două tipuri de rachete.

Forţele navale iraniene au lansat duminică manevre militare de amploare în Golful Persic, în Marea Omanului şi în nordul Oceanului Indian.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici