Atac armat în Statele Unite: Trei morţi şi 14 răniţi, la o companie din Kansas - FOTO, VIDEO

Trei persoane au murit, iar alte 14 fost rănite după ce un bărbat a deschis focul , joi seara, în sediul companiei americane Excel Industries din Hesston, Kansas, informează BBC.

2643 afișări
Imaginea articolului Atac armat în Statele Unite: Trei morţi şi 14 răniţi, la o companie din Kansas - FOTO, VIDEO

Atac armat în Statele Unite: Cel puţin 3 morţi şi 20 de răniţi, la o companie din Kansas (Imagine: cnn.com)

Potrivit autorităţilor, autorul atacului, un fost angajat al companiei, a tras focurile de armă de la volanul maşinii sale. El a fost împuşcat mortal de către forţele de ordine.  Cel puţin 10 răniţi sunt în stare critică.

Ulterior suspectul a fost identificat ca fiind Cedric Ford, de 38 de ani, relatează Reuters. 

Atacul nu ar fi fost comis din motive teroriste, a explicat T. Walton, şeful departamentului de poliţie din comitatul Harvey de care aparţine oraşul Hesston.

Martin Espinoza, unul dintre colegii atacatorului, a povestit cum acesta, care era, de regulă, o persoană foarte calmă şi temperată, a încercat să-l împuşte, dar arma nu mai avea gloanţe. Espinoza a fugit, dar atacatorul a mai scos o doua armă.

Bărbatul a fost împuşcat mortal de un poliţist, care a fost rănit la rândul său.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici