Autorul atacului armat de la un spital din Cehia s-a sinucis. Unde a fost găsit de poliţişti

Individul care ar fi comis atacul armat la un spital din oraşul Ostrava din Republica Cehă s-a sinucis la câteva ore după incident, a informat ministrul de Interne Jan Hamacek, citat de televiziunea cehă, relatează Reuters.

6585 afișări
Imaginea articolului Autorul atacului armat de la un spital din Cehia s-a sinucis. Unde a fost găsit de poliţişti

Atac armat într-un spital din Cehia, soldat cu 6 morţi. Sursă foto: Profimedia Images

UPDATE ora 12.25 Suspectul în atacul armat de la un spital din Cehia s-a sinucis

Autorităţile au informat că un bărbat s-a împuşcat în cap, la trei ore după atacul armat, într-o maşină căutată de poliţie.

Televiziunea din Republica Cehă susţine că acesta a murit.

"Poliţia a găsit maşina, au auzit împuşcături. Încercăm să îi stabilim identitatea bărbatului care s-a împuşcat în cap înainte ca poliţia să acţioneze", au informat autorităţile pe Twitter.

UPDATE ora 11.16 Bilanţului atacului armat comis la un spital din Republica Cehă a crescut la şase morţi

Cel puţin şase persoane au fost ucise marţi în urma unui atac armat la un spital din oraşul Ostrava, aflat în nord-estul Cehiei. Poliţia a publicat imagini cu atacatorul. 

Atacul a avut loc în oraşul Ostrava la ora locală 7.19 dimineaţa. Autorităţile au informat pe Twitter că suspectul încă este căutat.

Ofiţerii de poliţie au ajuns la faţa locului imediat ce au fost raportate împuşcături. Premierul Andrej Babis a declarat că atacul armat a avut loc într-o sală de aşteptare.

Sursa FOTO: Profimedia Images


Autorităţile au informat pe Twitter că au demarat o operaţiune pentru a îl căuta pe suspect. 

Directorul spitalului a anunţat că numărul victimelor ar putea creşte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici