Atac armat la premiera "Batman" în SUA: Cel puţin 14 oameni au fost ucişi şi 50 răniţi - VIDEO

Cel puţin 14 persoane au fost ucise într-un atac armat ce a avut loc în Denver, Colorado, la premiera filmului "The Dark Knight Rises" din seria Batman, informează Sky News. Un bărbat înarmat ar fi împuşcat mortal mai multe persoane şi ar fi rănit altele la premiera ultimului film din seria Batman.

4809 afișări
Imaginea articolului Atac armat la premiera "Batman" în SUA: Cel puţin 14 oameni au fost ucişi şi 50 răniţi - VIDEO

Atac armat la premiera "Batman" în SUA: Cel puţin 14 oameni au fost ucişi şi 50 răniţi

Un număr de 14 persoane au fost ucise şi alte 50 au fost rănite în timpul premierei ultimei părţi a trilogiei Batman a declarat şeful poliţiei locale, Dan Oates, citat de CNN.

Un suspect se află în custodia poliţiei, a precizat Oates.

"Nu avem dovezi privind existenţa unui al doilea agresor", a precizat oficialul.

Anterior, NBC News afirma că au fost rănite cel puţin 20 de persoane. Potrivit poliţiei, citate de postul american de televiziune, un suspect a fost reţinut dar nu se ştie dacă au mai fost implicate şi alte persoane.

Bărbatul ar fi deschis focul după 30 de minute de la începutul filmului "The Dark Knight Rises" într-un cinematograf din Aurora, o suburbie din Denver, şi ar fi aruncat o fumigenă sau o bombă cu gaze lacrimogene.

"Oamenii din interior ne spun că au crezut că totul face parte din film. Ei au auzit nişte zgomote despre care au crezut că sunt pocnitori şi deodată au văzut zburând gloanţe", a declarat pentru Sky News Brenda Stuart, de la postul de radio 850 KOA Radio.

"Ofiţerii de poliţie transportă răniţii la spital cu propriile maşini, fără a mai aştepta ambulanţele", a adăugat ea.

Poliţia din Denver caută un al doilea suspect

Poliţia din Denver, în statul american Colorado, caută un al doilea suspect în cazul atentatului comis la premiera ultimei părţi din trilogia Batman, unde au fost ucise cel puţin zece persoane, relatează presa locală.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici