Atac cumplit la Londra. Au fost arestate trei persoane suspectate că au atacat cu acid un băieţel de trei ani

Poliţia britanică a arestat luni la Londra trei bărbaţi suspectaţi că ar fi atacat cu acid un băieţel în vârstă de trei ani, provocându-i arsuri pe faţă şi braţe, în oraşul Worchester din Marea Britanie, informează Reuters.

3845 afișări
Imaginea articolului Atac cumplit la Londra. Au fost arestate trei persoane suspectate că au atacat cu acid un băieţel de trei ani

Trei persoane arestate la Londra, suspectate că au atacat cu acid un băieţel de trei ani (SURSA: West Mercia Police-BBC)

Băieţelul a fost dus la spital prezentând arsuri grave, în urma unui incident care a avut loc sâmbătă într-un magazin din oraşul Worcester, din centrul ţării.

”Copilul a fost deja externat, dar momentan nu putem ştii sigur dacă vor apărea complicaţii pe viitor”, a anunţat poliţia locală.

Poliţia a anunţat că au fost arestaţi trei suspecţi cu vârsta de 22, 25 şi 26 de ani, aceştia fiind acuzaţi de vătămare corporală gravă. Un alt suspect în vârstă de 39 de ani a rămas în arest.

În ultima perioadă în Marea Britanie au avut loc mai multe asemenea atacuri, astfel că guvernul doreşte să înăsprească măsurile privind vânzarea de substanţe toxice, mai ales minorilor sub 18 ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici