Atacatorul din Nisa a trimis un SMS cu câteva minute înainte de tragedie

Atacatorul de la Nisa a trimis un sms relevant cu jumătate de oră înainte de tragedia de Ziua Franţei, susţin anchetatorii francezi, după ce au anunţat că au găsit mai multe SMS-uri în telefonul bărbatului, informează Nice Matin.

20267 afișări
Imaginea articolului Atacatorul din Nisa a trimis un SMS cu câteva minute înainte de tragedie

Atacatorul din Nisa a trimis un SMS cu câteva minute înainte de tragedie

În SMS-ul menţionat de anchetatori, Mohamed Lahouaiej-Bouhlel, în vârstă de 31 de ani, a scris "Adu mai multe arme, sa le aduci în 5". Drept urmare, anchetatorii au descins încă din acea seară la adresa destinatarului, într-o locaţie din centrul Nisei.

Cu toate că forţele de ordine s-au aşteptat la o ripostă armată, nu a fost cazul. La adresa respectivă nu s-au găsit nici arme, nici materiale explozibile, conform presei franceze.

În plus, scris Nice Matin, cu puţin timp înainte de a comite atentatul sângeros, tunisianul a mai trimis un SMS în care se felicita pentru achiziţionarea unui pistol de calibru 7,65 mm şi amintea posibilitatea cumpărării altor arme.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici