ATENTAT la Beirut: Un consilier al fostului premier libanez Saad Hariri a fost ucis

Un consilier al fostului premier Saad Hariri a fost ucis vineri la Beirut, în urma unui atentat cu maşină-capcană, potrivit unei agenţii libaneze de presă.

278 afișări
Imaginea articolului ATENTAT la Beirut: Un consilier al fostului premier libanez Saad Hariri a fost ucis

ATENTAT la Beirut: Un consilier al fostului premier libanez Saad Hariri a fost ucis (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Anterior, o explozie puternică a avut loc în centrul oraşului Beirut, iar o coloană de fum negru era vizibilă deasupra capitalei libaneze, au constat jurnalişti AFP.

Televiziunile au prezentat imagini în care apare un fum gros, în centrul oraşului, în apropiere de Serai, sediul premierului.

Imagini difuzate de către postul local Future TV au prezentat mai multe maşini şi corprui în flăcări pe străzi. Ambulanţe se aflau la faţa locului pentru a-i ajuta pe răniţi. Starada era acoprită cu moloz.

Beirutul a fost afectat de o serie de atentate începând din această vară, vizând fieful mişcării şiite Hezbollah.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici