Audio. Unul dintre participanţii la o teleconferinţă a Curţii Supreme a SUA a fost auzit cum trăgea apa la toaletă

Pe fundalul teleconferinţei susţinute de Curtea Supremă a Statelor Unite se poate auzi sunetul făcut de apa trasă de la toaletă de unul dintre participanţii care a uitat să se pună pe ”mute”.

466 afișări
Imaginea articolului Audio. Unul dintre participanţii la o teleconferinţă a Curţii Supreme a SUA a fost auzit cum trăgea apa la toaletă

Sursa foto: profimedia

Curtea Supremă a Statelor Unite a susţinut, miercuri, pentru prima dată în istoria sa, una dintre şedinţe prin teleconferinţă, ca urmare a restricţiilor impuse de pandemia de Covid-19. În timpul discuţiilor, pe fundal s-a auzit cum unul dintre participanţi a tras apa de la toaletă, scrie CNN.

În timp ce avocatul Ramon Martinez, reprezentantul unor grupuri politice, răspundea întrebărilor membrilor Curţii Supreme, pe fundal s-a auzit foarte clar sunetul făcut de apa de la toaletă trasă de unul dintre cei care participa la televonferinţă.

Incidentul s-a produs chiar în timp ce era dezbătută legea privind protecţia consumatorilor de telefonie, prin care se interzic apelurile nedorite către telefoanele mobile prin utilizarea unui sistem automatizat.

Martinez nu a părut deranjat de sunetul de fundal şi şi-a continuat pledoaria ca şi când nimic nu s-a întâmplat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici