Autorităţile ucrainene îi îndeamnă pe civili să nu mai tragă în dronele lansate de ruşi

Civilii ucraineni care deţin arme au fost avertizaţi de autorităţi să nu tragă în dronele lansate de ruşi deoarece ar putea provoca incidente, potrivit BBC.

54257 afișări
Imaginea articolului Autorităţile ucrainene îi îndeamnă pe civili să nu mai tragă în dronele lansate de ruşi

Civilii care au arme în Ucraina nu ar trebui să încerce să doboare drone, au avertizat oficialii.

Ministrul afacerilor interne, Denys Monastyrskyi, a declarat că probabilitatea ca o persoană fără antrenament militar să reuşească să nimerească o dronă în zbor este extrem de scăzută. În plus, există riscul ca dronele lovite să se prăbuşească în zone locuite şi să rănească numeroase persoane.

Monastyrskyi a mai spus că persoanele care văd o dronă în zbor ar trebui să informeze de urgenţă autorităţile.

Declaraţia vine pe fondul unor apeluri tot mai numeroase pentru ca oamenii să tragă asupra dronelor ruseşti. De altfel, unele fotografii cu instrucţiuni de distrugere a armelor ruseşti sunt distribuite în număr mare pe reţelele de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici