Bărbat din Statele Unite, arestat la 48 de ani după evadarea din închisoare

Un bărbat care evadase dintr-un penitenciar situat în statul american Georgia a fost arestat după 48 de ani, informează ABC News.

3821 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Statele Unite, arestat la 48 de ani după evadarea din închisoare

Bărbat din Statele Unite, arestat la 48 de ani după evadarea din închisoare (Shutterstock / Mediafax Foto)

Bărbatul a fost arestat în statul Connecticut, după ce depusese o solicitare pentru asigurare socială.

Individul avea un atelier de reparat ambarcaţiuni în localitatea Hartford.

În momentul în care a depus solicitarea pentru asigurare socială, poliţia a descoperit că Robert Stackowitz era căutat din anul 1968, el având de ispăşit o pedeapsă de 17 ani de închisoare pentru jaf armat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici