Ca şi Vanghelie, Berlusconi are probleme cu pronunţarea cuvântului "Google" - VIDEO

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, a fost surprins pronunţând greşit, într-o conferinţă de presă, cuvântul "Google", liderul italian rostind "Gogol" referindu-se la motorul de căutare, relatează Corriere della Sera.

33 afișări
Imaginea articolului Ca şi Vanghelie, Berlusconi are probleme cu pronunţarea cuvântului "Google" - VIDEO

Berlusconi pronunţă "Gogol" în loc de "Google" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În cursul unei conferinţe de presă organizată miercuri alături de Hosni Mubarak, preşedintele Egiptului, Silvio Berlusconi le-a recomandat firmelor italiene să profite de Internet pentru relansarea exporturilor.

"Avem la dispoziţie atât de multe instrumente tehnologice. Spre exemplu, avem Gogol (motorul de căutare Google - n.red.) şi alte instrumente tehnologice oferite de Internet, care pot ajuta companiile mici şi mijlocii să îşi promoveze produsele în întreaga lume, fără a fi necesară prezenţa fizică a unui reprezentant", a declarat Silvio Berlusconi în cursul conferinţei de presă organizate la Roma.

În urmă cu câteva zile, un consilier al premierului, Antonio Palmieri, declara că Silvio Berlusconi "nu ştie să utilizeze Internetul, dar înţelege pe deplin potenţialul acestui instrument".

Aceeaşi greşeală a făcut-o, în urmă cu un an, şi liderul PSD Bucureşti Marian Vanghelie care a rostit trei variante de pronunţare pentru Google: "Gogăl, goagăl, gagăl", pentru a o nimeri în cele din urmă pe cea corectă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici