Bilanţul exploziei de la hidrocentrala din Italia: 4 morţi, 5 răniţi şi 3 dispăruţi

  • Patru morţi, cinci răniţi şi trei persoane date dispărute.
  • Acesta este ultimul bilanţ al exploziei produse marţi la o hidrocentrală din Italia, comunicat de Prefectura din Bologna.
590 afișări
Imaginea articolului Bilanţul exploziei de la hidrocentrala din Italia: 4 morţi, 5 răniţi şi 3 dispăruţi

Bilanţul exploziei de la hidrocentrala din Italia: 4 morţi, 5 răniţi şi 3 dispăruţi

Conform agenţiei ANSA, cei cinci răniţi grav au fost transportaţi la spitalele din Parma, Cesena, Forlì şi Pisa. Cel mai grav dintre răniţi este internat la spitalul Bufalini din Cesena: bărbatul se află în secţia de mari arşi, cu prognostic rezervat. În acelaşi spital se află şi un alt muncitor, care a suferit o arsură minoră la o mână în urma accidentului şi se află sub observaţie.

Marco Masinara, primarul oraşului Camugnano, a declarat că se lucra la o turbină în momentul accidentului.

Preşedintele Italiei, Sergio Mattarella, şi-a exprimat condoleanţele pentru muncitorii decedaţi şi solidaritatea cu răniţii, familiile şi colegii de muncă ai victimelor, sperând că se va face lumină deplină asupra dinamicii accidentului.

„Urmăresc cu îngrijorare ştirile teribile despre explozia care a avut loc la o centrală hidroelectrică”, a scris pe reţelele de socializare premierul Giorgia Meloni, care le-a mulţumit salvatorilor şi tuturor celor care lucrează în aceste ore la căutarea celor dispăruţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici