Cazul adolescentului român reţinut în Japonia după uciderea unei tinere: Complicele acestuia s-a predat poliţiei

Complicele adolescentului român arestat în Japonia, un tânăr japonez în vârstă de 18 ani, s-a predat poliţiei şi a fost arestat, duminică, sub suspiciunea de crimă şi jaf.

295 afișări
Imaginea articolului Cazul adolescentului român reţinut în Japonia după uciderea unei tinere: Complicele acestuia s-a predat poliţiei

Complicele japonez al adolescentului român arestat la Tokyo s-a predat poliţiei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

După ce s-a predat sâmbătă, în jurul orei 23.00 (16.00 ora României), japonezul fără domiciliu fix a recunoscut uciderea tinerei Arisa Yamada, în vârstă de 22 de ani. "Am înjunghiat-o. Voiam bani", le-ar fi spus el anchetatorilor, relatează Japan Times, în ediţia electronică

Tânărul a afirmat că a aruncat două cuţite de bucătărie, despre care se crede că sunt armele crimei, pe un teren părăsit în timp ce fugea de la locul crimei. Poliţia a confiscat şi ceea ce pare să fie poşeta victimei şi o agendă, în locuinţa unui prieten la care stătea tânărul, în Hino, în vestul Tokyo.

Suspectul le-a spus poliţiştilor că a fugit spre o staţie din apropiere după ce a înjunghiat-o pe Yamada şi a luat un tren către gara Hino, joi dimineaţa. El s-a ascuns la locuinţa prietenului său.

Celălalt suspect, un român în vârstă de 17 ani, a fost arestat în ziua incidentului şi a recunoscut, de asemenea, că a înjunghiat-o pe Yamada. Numele lor nu pot fi făcute publice deoarece sunt minori.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici