Cel puţin 13 copii au murit după ce un autobuz de şcoală a intrat în coliziune cu un tren în India

Cel puţin 13 copii au murit, joi, după ce un autobuz care transporta elevii la şcoală a intrat în coliziune cu un tren în statul indian Uttar Pradesh, a informat un oficial al poliţiei, relatează site-ul agenţiei Reuters.

318 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 13 copii au murit după ce un autobuz de şcoală a intrat în coliziune cu un tren în India

Cel puţin 13 copii au murit după ce un autobuz de şcoală a intrat în coliziune cu un tren în India

Alţi opt copii au fost răniţi şi transportaţi la spital, a adăugat oficialul, menţionând că în total se aflau 22 de copii în vehicul.

Accidentul a avut loc dimineaţa. Autobuzul a intrat în coliziune cu trenul de pasageri Siwan-Gorakhpur, însă cauzele accidentului nu sunt cunoscute încă.

Acesta este al doilea accident major în care sunt implicaţi elevi, în ultimele două săptămâni.

Cel puţin 24 de copii şi trei adulţi au murit, pe 9 aprilie, după ce un autobuz de şcoală s-a răsturnat de pe un drum de munte în statul Himachal Pradesh.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici