Cel puţin 50 morţi, în urma unui atac cu maşină-capcană la Bagdad, revendicat de Stat Islamic

Cel puţin 50 de persoane au murit şi alte peste 60 au fost rănite într-un atentat cu maşină-capcană comis miercuri dimineaţă la Bagdad şi revendicat de reţeaua Stat Islamic, au informat poliţia irakiană şi surse medicale, citate de The Guardian online.

26864 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 50 morţi, în urma unui atac cu maşină-capcană la Bagdad, revendicat de Stat Islamic

Cel puţin 16 morţi şi zeci de răniţi în urma exploziei unei maşini capcană la Bagdad

Maşina-capcană a explodat în apropiere de un salon de înfrumuseţare, situat într-o piaţă aglomerată din cartierul Sadr City, în estul Bagdagului.

Potrivit surselor, majoritatea victimelor sunt femei.

Agenţia de ştiri Amaq, afiliată reţelei Stat Islamic, a anunţat că un atacul a vizat luptători ai miliţiei şiite.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici