Cel puţin 17 persoane au fost rănite în urma exploziei unui vehicul militar în Turcia

Cel puţin 17 persoane au fost rănite luni după detonarea a mai multor explozibile plasate într-un vehicul militar, conform Armatei turce, citate de Reuters.

877 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 17 persoane au fost rănite în urma exploziei unui vehicul militar în Turcia

Cel puţin 17 persoane au fost rănite în urma exploziei unui vehicul militar în Turcia

Potrivit Armatei, explozibilele ar fi fost plasate de militanţi ai Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK).

Vehiculul militar traversa cartierul Yuksekova din provincia Hakkari province, de la frontiera Iranului cu Irakul.

Militarii răniţi au fost transportaţi la scurt timp după explozie la un spital.

Peste 40.000 de persoane au fost ucise, în ultimele trei decenii, în conflictul dintre mişcarea separatistă PKK şi serviciile de securitate turce.

PKK este considerată grupare teroristă de către Turcia, SUA şi Uniunea Europeană.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici