Cel puţin 23 de morţi, în urma unui izbucnirii unui incendiu pe un feribot în Indonezia

Cel puţin 23 de persoane au murit, iar alte peste zece au fost rănite, în urma izbucnirii unui incendiu pe un feribot care lega capitala indoneziană Jakarta de o staţiune turistică din apropiere, a declarat un oficial, citat de televiziunea locală MetroTV, informează The Associated Press.

931 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 23 de morţi, în urma unui izbucnirii unui incendiu pe un feribot în Indonezia

Cel puţin 23 de morţi, în urma unui izbucnirii unui incendiu pe un feribot în Indonezia (Imagine: EPA/ aljazeera.com)

Ambarcaţiunea transporta aproximativ o sută de persoane şi lega portul Muara Angke din Jakarta de insula Tidung din arhipeleagul Kepulaian Seribu, aflat în apropiere de capitala indoneziană.

Un oficial indonezian a declarat că focul a mistuit aproximativ o jumătate din ambarcaţiune.

Accidentele de feribot sunt relativ dese în Indonezia, în condiţiile ignorării standardelor de siguranţă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici