Cel puţin 46 de morţi şi zeci de răniţi în urma unui incendiu produs în Taiwan

  • Cel puţin 46 de persoane au murit, iar alte 41 au fost rănite în urma unui incendiu produs în Taiwan.
  • Incendiul a afectat un imobil rezidenţial din oraşul taiwanez Kaohsiung.
227 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 46 de morţi şi zeci de răniţi în urma unui incendiu produs în Taiwan

Sursă FOTO: Hepta

Cel puţin 46 de persoane au murit, iar alte câteva zeci au fost rănite în urma unui incendiu produs într-un imobil rezidenţial din Taiwan, anunţă autorităţile, conform agenţiei Reuters.

Incendiul a afectat un imobil cu vechimea de 40 de ani situat în cartierul Yancheng din oraşul taiwanez Kaohsiung.

Departamentul Pompierilor a transmis joi că bilanţul preliminar al incendiului este de 46 de morţi. Alte 41 de persoane au fost rănite, multe fiind spitalizate.

Primarul oraşului Kaohsiung, Chen Chi-Mai, a declarat că imobilul găzduise în trecut restaurante, cluburi de noapte şi un cinematograf. Clădirea avea acum doar uz rezidenţial şi era locuită parţial.

Autorităţile verifică toate ipotezele, inclusiv cea a unui act intenţionat de incendiere.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
taiwan,
incendiu

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici