Cel puţin nouă persoane au fost rănite la Berlin, după explozia unei bombe fumigene

Poliţia din Berlin a anunţat, luni, că nouă persoane au fost rănite uşor după ce o bombă fumigenă a explodat în cadrul unui eveniment organizat de către comunitatea kurdă din Germania, relatează site-ul agenţiei The Associated Press.

978 afișări
Imaginea articolului Cel puţin nouă persoane au fost rănite la Berlin, după explozia unei bombe fumigene

Cel puţin nouă persoane au fost rănite la Berlin, după explozia unei bombe fumigene

Răniţii prezentau dificultăţi de respiraţie şi au fost transportaţi la spital. Anchetatorii nu au stabilit deocamdată cine este autorul atacului, iar la eveniment participau aproximativ 400 de persoane.

Adunarea de duminică noaptea avea ca temă decizia regiunii semiautonome kurde din Irak de a organiza un referendum pentru independenţă în luna septembrie.

Guvernul turc se opune strict acestui vot pentru independenţă şi a avertizat că un referendum ar putea conduce la război civil. Turcia este, de asemenea, implicată într-un conflict de lungă durată cu militanţii kurzi din regiunea de sud-est a ţării.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici