O nouă tragedie în Italia: Cel puţin opt persoane au murit din cauza unui torent produs într-un canion din sudul ţării | VIDEO

Cel puţin opt turişti au murit, iar alţii au fost răniţi în urma creşterii rapide a nivelului apei unui râu într-un canion din regiunea Calabria, în sudul Italiei, informează publicaţiile Il Fatto Quotidiano şi La Repubblica.

2725 afișări
Imaginea articolului O nouă tragedie în Italia: Cel puţin opt persoane au murit din cauza unui torent produs într-un canion din sudul ţării | VIDEO

O nouă tragedie în Italia: Cel puţin opt morţi din cauza unui torent produs într-un canion din sudul ţări

Patru bărbaţi şi patru femei au murit după ce nivelul râului Raganello a crescut brusc luni, din cauza ploilor abundente, în zona Civita di Castrovillari (provincia Cosenza, regiunea Calabria), au declarat surse din cadrul echipelor de intervenţie. Zeci de turişti au fost surprinşi de torent în Canionul Raganello din Parcul natural Pollino.

Cinci persoane sunt spitalizate în urma incidentului, iar alte 18 au fost salvate.

Autorităţile italiene nu ştiu exact câte persoane se aflau în canion în momentul creşterii nivelului apei. Echipele de intervenţie continuă căutările în canion.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici