Cel puţin şase morţi, inclusiv străini, în Thailanda, într-un accident de feribot

Cel puţin şase persoane, inclusiv turişti străini, au murit duminică în urma naufragiului unui feribot, în Thailanda, în largul coastelor staţiunii balneare Pattaya, a anunţat poliţia.

118 afișări
Imaginea articolului Cel puţin şase morţi, inclusiv străini, în Thailanda, într-un accident de feribot

Cel puţin şase morţi, inclusiv străini, în Thailanda, într-un accident de feribot

Feribotul, care asigura o legătură între Insula Koh Larn şi staţiunea balneară Pattaya, s-a scufundat imediat după ce a plecat de pe insulă.

Un prim bilanţ prezentat de către poliţie anunţa că au murit trei thailandezi şi trei străini. Însă bilanţul ar putea creşte, în epavă putând fi prezenţi, în continuare, pasageri, a precizat poliţia.

Presa rusă scria duminică seara despre prezenţa mai multor pasageri ruşi la bordul feribotului, în contextul în care staţiunea Pattaya este foarte frecventată de ruşi.

"Poliţia a fost alertată de un apel al unor rude ale unor pasageri de pe feribot", a precizat un reprezentant al poliţiei, contactat de AFP, dar care nu era în măsură să spună câţi pasageri se aflau la bord.

"Nu ştim dacă mai sunt persoane blocate în interiorul" epavei, care s-a scufundat, a adăugat poliţistul.

Operaţiunile de salvare continuau duminică seara.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici