Cel puţin zece persoane au fost rănite în urma unei explozii în Istanbul

Cel puţin zece persoane au fost rănite luni într-o suburbie din oraşul turc Istanbul, în urma unei explozii, informează site-ul agenţiei Reuters.

627 afișări
Imaginea articolului Cel puţin zece persoane au fost rănite în urma unei explozii în Istanbul

Cel puţin zece răniţi, în urma unei explozii în Istanbul

Cauza exploziei nu este cunoscută deocamdată.

Explozia a avut loc într-o zonă periferică a Istanbulului, în care se află mai multe ateliere de reparaţii de maşini.

Luni dimineaţa, trei alte persoane au fost rănite după ce o altă explozie a avut loc în Istanbul. Un pachet suspect care a fost trimis prin curierat unei companii de electronice a explodat, în districtul Maltepe.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici