Centru comercial din New Jersey, încercuit în urma unor focuri de armă

Un centru comercial din New Jersey, în estul Statelor Unite, a fost încercuit luni, la Paramus, în suburbiile New York-ului, după reperarea unui atacator, martori declarând că au fost trase focuri de armă, potrivit presei americane.

175 afișări
Imaginea articolului Centru comercial din New Jersey, încercuit în urma unor focuri de armă

Centru comercial din New Jersey, încercuit în urma unor focuri de armă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nicio victimă nu a fost semnalată imediat. Focuri de armă au fost trase luni către ora locală 21.20 (marţi, 4.20, ora României), potrivit CNN. Un atacator îmbrăcat în negru era căutat de poliţie, potrivit NBC.

Martori au oferit versiuni divergente despre numărul focurilor de armă pe care le-au auzit, potrivit presei.

Numeroase magazine s-au grăbit să închidă, însă, potrivit unui oficial din comitatul Bergen, contactat de CNN, suspectul încă nu a fost reţinut, după mai bine de o oră de la primele împuşcături din acest centru comercial popular.

Angajaţi şi comercianţi cuprinşi de panică au ieşit din centru, după incident, care le amintea de tragedia care a avut loc în septembrie de la Nairobi, unde islamişti shebab au ucis 67 de persoane, în centrul comercial Westgate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici