CICLON tropical în Filipine | Cel puţin patru morţi şi şase persoane sunt date dispărute

Un ciclon tropical a adus, marţi, inundaţii şi alunecări de teren în Manila şi regiunea înconjurătoare, în urma cărora au decedat cel puţin patru persoane şi au cauzat pagube materiale semnificative, informează site-ul postului France 24.

465 afișări
Imaginea articolului CICLON tropical în Filipine | Cel puţin patru morţi şi şase persoane sunt date dispărute

CICLON tropical în Filipine | Cel puţin patru morţi şi şase persoane sunt date dispărute (Local news Singapore)

Printre victime se numără o fetiţă de 12 ani şi un copil de 3 luni, au declarat oficialii filipinezi.

Cele mai multe victime sunt persoane sărace care locuiau în zone identificate drept periculoase în caz de calamităţi naturale.

Mii de persoane care locuiesc în zone joase sau unde există un risc crescut de alunecări de teren au primit ordin de evacuare.

Filipine se confruntă cu aproximativ 20 de furtuni tropicale în fiecare an, care deseori produc pagube semnificative şi numeroase victime.

Unul din cele mai grave incidente de acest fel s-a înregistrat în noiembrie 2013, atunci când în urma taifunului Haiyan peste 7.300 de persoane şi-au pierdut viaţa ori au fost date dispărute.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici