Cine este noul ministru al Apărării din Italia? A fost aproape de moarte după ce a fumat 150 de ţigări într-o zi

O sută cincizeci de ţigări fumate într-o singură zi din cauza stresului din campania electorală: un record negativ care l-a determinat pe Guido Crosetto, fost subsecretar al Apărării, astăzi fondator şi lider al Fraţilor din Italia, să-şi rişte viaţa şi să petreacă o noapte în camera de urgenţă a unui spital din Roma.

3238 afișări
Imaginea articolului Cine este noul ministru al Apărării din Italia? A fost aproape de moarte după ce a fumat 150 de ţigări într-o zi

Sursa foto: Twitter

El însuşi a fost cel care a anunţat faptul cu un tweet "Record de 150 de ţigări", adăugând comentarii puternic autocritice, precum "Am fost un idiot", informează La Repubblica.

Apoi, după ce a fost externat, Crosetto, care era critic atât la adresa lui Berlusconi, cât şi a lui Mario Monti, a şters primul mesaj şi a postat pe Twitter un altul liniştitor (şi ironic): "Acum sunt bine, m-am lăsat de fumat , sunt în formă, mi-a crescut părul şi îl respect pe Monti".   

Guido Crosetto, în vârstă de 59 de ani, este un lobbyist al industriei de apărare, un apropiat al lui Meloni şi co-fondator al partidului acesteia. El şi-a început cariera politică în Partidul Creştin-Democrat în anii 1980 şi a fost membru al parlamentului timp îndelungat până în 2019, când a demisionat pentru a deveni preşedinte al AIAD, o federaţie a companiilor care lucrează în sectorul aerospaţial şi al apărării.

Înalt de aproape doi metri şi chel, el este supranumit "gigantul blând" sau Shrek, o referire la personajul de desene animate. A fost subsecretar al apărării într-un guvern condus de Berlusconi între 2008 şi 2011.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici