Cine i-ar fi recomandat de fapt lui Donald Trump demiterea şefului FBI

Roger Stone, consultant politic american anchetat de FBI în cazul presupuselor legături între echipa de campanie a lui Donald Trump, devenit mai apoi preşedinte al SUA, şi oficiali ruşi, i-ar fi recomandat liderului de la Casa Albă să-l destituie pe James Comey, potrivit unor surse citate de CNN News.

1671 afișări
Imaginea articolului Cine i-ar fi recomandat de fapt lui Donald Trump demiterea şefului FBI

Cine i-ar fi recomandat de fapt lui Donald Trump demiterea şefului FBI

Stone ar fi discutat cu Donald Trump, după ce şeful FBI, James Comey, ar fi apărut săptămâna trecută într-o audiere în faţa Congresului american, scrie CNN.

Biroul Federal de Investigaţii efectuează o anchetă în cazul presupuselor legături între echipa de campanie a lui Donald Trump şi oficiali ruşi.

Michael Flynn a demisionat în februarie din funcţia de consilier prezidenţial pentru Siguranţă Naţională, după ce au apărut informaţii că ar fi discutat cu oficiali din Rusia în campania electorală. La rândul său, Jess Sessions, secretarul american al Justiţiei, este acuzat că ar fi comunicat cu ruşii.

James Comey, directorul Biroului Federal de Investigaţii din SUA, a fost demis marţi seară de preşedintele Donald Trump. Potrivit unor surse oficiale, Departamentul Justiţiei a stabilit că James Comey a gestionat inadecvat investigaţia în cazul serverului de mail privat utilizat de Hillary Clinton în calitatea de secretar de Stat american.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici