Coşmarul oricărui iubitor de schi: Un bărbat a murit sugrumat de propria haină, în timp ce se afla în telescaun

Un schior a murit după ce haina sa s-a înfăşurat în jurul capului şi al gâtului său, în timp ce bărbatul se afla în telescaun, potrivit companiei care administrează telescaunul, scrie CNN.

3852 afișări
Imaginea articolului Coşmarul oricărui iubitor de schi: Un bărbat a murit sugrumat de propria haină, în timp ce se afla în telescaun

Sursa FOTO: Profimedia

Bărbatul în vârstă de 46 de ani, din New Jersey, a murit în urma „incidentului extrem de serios”, pe 13 februarie.

Totul a început după ce bărbat s-a urcat la bordul telescaunului numărul 37, operat de compania Skyline Express, într-o staţiune din Colorado. Bărbatul a alunecat apoi de pe scaun şi a rămas prins cu haina sa înfăşurată în jurul gâtului şi a capului, potrivit postului KMGH, afiliat CNN. 

Potrivit relatărilor din presă, telescaunul a rămas în poziţie verticală, ceea ce i-ar fi permis bărbatului să alunece atunci când s-a aşezat. 

Decesul s-a produs prin asfixiere şi a fost declarat drept accident, a transmis medicul legist Kara Bettis.

Echipajele de urgenţă au fost alertate şi au ajuns la faţa locului la scurt timp după incident, încercând să îl resusciteze pe bărbat. 

„Acest incident este extrem de serios şi am deschis o investigaţie amplă. Telescaunul a fost controlat şi funcţionează în condiţii normale”, a mai transmis compania. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici