CUTREMUR PUTERNIC în Iran. Cel puţin 40 de oameni au murit - VIDEO

Un cutremur cu magnitudinea de moment de 7,8 a avut loc marţi în Iran, anunţă Institutul american de geofizică (USGS). Cutremurul a avut loc la ora locală 15.14 (13.44, ora României), la adâncimea de 15,2 kilometri, în sudul Iranului, în apropierea frontierei cu Pakistanul.

4901 afișări
Imaginea articolului CUTREMUR PUTERNIC în Iran. Cel puţin 40 de oameni au murit - VIDEO

CUTREMUR PUTERNIC în Iran. Cel puţin 40 de oameni au murit

UPDATE Bilanţul cutremurului a ajuns la 34 de morţi în Pakistan

Cutremurul produs în Iran a provocat moartea a 34 de persoane în Pakistanul vecin, conform celui mai recent bilanţ furnizat de autorităţi, relatează AFP.

Cutremurul a avariat peste 1.000 de clădiri în oraşul Mashkail, situat în provincia pakistaneză Balucistan.

UPDATE Cel puţin 40 de morţi în Iran

Cel puţin 40 de oameni au murit în urma cutremurului cu magnitudinea de 7,8 produs marţi în sud-estul Iranului, anunţă Televiziunea publică iraniană.

Potrivit Televiziunii publice, citată de Fox News, bilanţul preliminar al cutremurului este de 40 de morţi. Însă un oficial guvernamental a declarat că bilanţul victimelor seismului ar putea ajunge la sute de morţi.

UPDATE Cutremurul produs în Iran a fost simţit şi în Emiratele Arabe Unite, Oman şi Arabia Saudită

Cutremurul produs marţi în Iran a fost simţit şi în Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Kuwait şi Oman, relatează AFP.

Mai multe imobile din centrul financiar al Dubaiului au fost evacuate. "Toată lumea a ieşit pe străzi. A fost panică", a declarat Rami, directorul unei companii de asigurări.

Mii de oameni au rămas în faţa turnului Jumeirah, pe litoralul din Dubai.

Cutremurul a fost simţit şi în Kuwait, în special în zonele de coastă, precum şi în Arabia Saudită şi Oman.

UPDATE Cutremurul s-a produs la 86 de kilometri est-sud-est de oraşul iranian Khash, la 167 de kilometri nord-est de Iranshahr (Iran) şi la 199 de kilometri sud-est de Zahedan (Iran).

Deocamdată nu au fost semnalate victime sau daune materiale importante. Potrivit seismologilor iranieni, seismul a avut 7,5 grade.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici