Cutremur cu magnitudinea de 5,2 pe scara Richter în Iran. Cel puţin 31 de persoane, rănite

Un cutremur cu magnitudinea de 5,2 grade pe scara Richter a avut loc, miercuri, în sud-vestul Iranului, a anunţat Centrul de seismologie din cadrul Universităţii de la Teheran, relatează site-ul agenţiei Anadolu.

188 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 5,2 pe scara Richter în Iran. Cel puţin 31 de persoane, rănite

Seismul s-a produs în apropierea oraşului Sisakht, situat la aproximativ 700 de kilometri de Teheran, la o adâncime de opt kilometri.

Cutremurul a avut loc la ora locală 08.38 (06.08, ora României).

Un oficial din cadrul serviciilor de urgenţă din Iran a transmis că nu au fost semnalate victime sau pagube materiale în regiunea afectată de seism.

În noiembrie 2017, un cutremur cu magnitudinea de 7,3 de grade produs în Iran s-a soldat cu cel puţin 530 morţi, iar peste 8.000 de persoane au fost rănite.

Cel puţin 31 de persoane au fost rănite în urma cutremurului cu magnitudinea 5,2 grade pe scara Richter produs miercuri dimineaţa în sud-vestul Iranului, a relatat presa locală, citată de Washington Post.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici