Cutremur cu magnitudinea de 5,9 în Mexic

Un cutremur cu magnitudinea de 5,9 a avut loc în centrul Mexicului duminică seara, potrivit Institutului geologic american USGS.

365 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 5,9 în Mexic

Cutremur cu magnitudinea de 5,9 în Mexic

Cutremurul a fost înregistrat la peste 320 de kilometri de Mexico City, potrivit USGS, în statul mexican Michoacan. Potrivit primelor informaţii nu se înregistrau pagube sau răniţi în Michoacan, au declarat oficiali din cadrul Protecţiei Civile la nivelul statului, relatează CNN.

Unele persoane din capitală au declarat că au resimţit seismul. În unele cartiere erau pene de curent electric, a anunţat comisia federală pentru electricitate.

Cutremurul s-a produs la aproximativ 74 de kilometri adâncime, precizează USGS.

Un cutremur de această magnitudine este considerat moderat, dar poate cauza pagube considerabile unor structuri cu deficienţe şi le poate avaria uşor spre moderat pe cele obişnuite, potrivit aceleiaşi surse.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici