Deşi a vaccinat deja aproape un sfert din populaţie, Israelul vrea să mărească ritmul de imunizare

  • Israelul vrea să vaccineze 200.000 de oameni pe zi, de la 150.000
  • Israelul a vaccinat deja 2 milioane din cei 9,3 milioane de cetăţeni ai săi
  • Israelul a înregistrat 540.000 de cazuri şi 3.943 de decese de la începutul pandemiei
385 afișări
Imaginea articolului Deşi a vaccinat deja aproape un sfert din populaţie, Israelul vrea să mărească ritmul de imunizare

Deşi a vaccinat deja aproape un sfert din populaţie, Israelul vrea să mărească ritmul de imunizare

Deja ştii că la noi vaccinarea se face în ritm de melc. Israelul, ţara luată drept model de către toata lumea, măreşte miza: vrea să vaccineze mai mulţi cetăţeni pe zi decât face deja.

Până acum, erau vaccinaţi 150.000 de oameni pe zi. În ritmul acesta, statul israelian a reuşit să vaccineze un sfert din populaţie. Prim-ministrul Israelului că dacă rata de infectare întrece ritmul de vaccinare, vor impune noi restricţii.

„Aducem mai multe vaccinuri. Sper că astăzi vom vaccina în jur de 200.000 de oameni şi că vom continua astfel pe parcursul săptămânii, pentru a permite redeschiderea treptată, cu paşaport verde, a unor părţi ale economiei şi vieţii, până când le vom redeschide complet”, a declarat premierul Benjamin Netanyahu.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici